Verden

Buenos Aires spark av LGBTIQ + stolthet uke for å feire mangfold

Buenos Aires begynte på lørdag for å feire en ny utgave av Stolthet uke LGBTIQ+, som inviterer deg til å nyte parter, utendørs messer, idrettsarrangementer, konserter, foto utstillinger, workshops, poesi, og spiller på ulike steder i byen, og som vil lukke neste lørdag med 30 Pride parade.

”Denne hendelsen er unik i regionen, gir en konto på stedet av mangfoldet i vår kultur,” forklarte Natasha Steinberg, director-General for Sameksistens i det Mangfold av byen Regjeringen i Buenos Aires, i uttalelse av spredning av samtalen for å feire og markere mangfoldet og fremme inkludering av alle identiteter.

Som er tradisjonell av ”#OrgulloBA Uke”, det begynner med et kick-off-festivalen i gatene i hovedstaden Palermo hollywood-området, med friluftsliv og kunstneriske manifestasjoner som følge av den store hovedscenen med live-show med artister som Reydel, Ay Britney, Soya Vedette, Daniela Ela, Nikka Lorach, Guido Moran.

Informasjon står på LGBTIQ + sosiale organisasjoner ble også satt opp, og i løpet av dagen, en rettferdig for LGBTIQ+ entreprenører og Festival for Arbeidskraft Inkludering Transvesti Trans (FILTT) holdes i andre deler av byen.

Denne søndagen høydepunkter virkelig uavhengige utgivere LGBTIQ+, å fremme og synliggjøre målinger på mangfold, som vil tilby poesi workshops og live målinger. De vil følge organisasjoner i det sivile samfunn som arbeider med barn, ungdom, familier og LGBTIQ + eldre med aktiviteter for familier.

På mandag LGBTIQ+ flagget vil bli hevet og Obelisken på hovedstaden i landet vil være kledd i farger av mangfold og en anerkjennelse av banen og bidrag fra lag til hjelp i integrert helse til overs, transvestitter og ikke-binær folk som er forventet.

I løpet av uken fremhever også de Regionale LGBTIQ + Turneringen, som bringer sammen ulike idrettsarrangementer med lag av LGBTIQ + kollektiv fra hele det Sør-Amerikanske landet for å fremme og synliggjøre inkludering av kollektiv av mangfoldet i idretten.

Neste fredag, vil bli åpnet fotoutstilling, dokumentar og interaktive ”30 år med Kamp”, i forbindelse med feiringen av 30 års den første Stolthet Mars LGBTIQ+ av Argentina, som representerer øyeblikk ikoniske utstyr laget i byen Buenos Aires, som ble annonsert, og et veggmaleri i hyllest til den militante mangfold Claudia Pía Baudracco.

XXX Stolthet Mars i favør av like rettigheter for LGBTIQ + folk, som har blitt holdt i Argentina siden 1992, vil finne sted neste lørdag i Plaza de Mayo.