Zhurnal

”Det var inte en * * y borzet”: bloggare Edward Biel dömdes för en olycka

Den 1 April 2021 inträffade en olycka i centrala Moskva på Trädgårdsringen: fem bilar kolliderade på en gång, varav en drevs av den skandalösa ryska bloggaren Edward Beal. Och som ett resultat av olyckan blev en kvinna, Maria Artemova, allvarligt skadad.

Först erkände bloggaren inte sin skuld, och efter det att den preliminära domen antogs ångrade han sig och gick med på att betala ersättning till alla offer. Det är värt att notera att före domstolssessionen, som ägde rum den 14 juli 2021, klagade Bil att deltagarna i olyckan ”började greyhound”, och han hade redan betalat allt han kunde till huvudoffret.

Totalt dömde Presnensky-domstolen i Moskva bloggare Edward Bil till 2 års begränsning av frihet och berövade honom rätten att köra fordon i 3 år. Begränsning av friheten innebär att Bil inte kan lämna sin bostadsort under perioden 20: 00 till 08: 00 nästa dag och resa utanför Moskva och Moskva.

Den 15 juni blev ukrainsk sångare Viktor Pavlik och hans fru Ekaterina Repyakhova föräldrar – paret hade en son, som heter Mikhail. Den 27-årige mamman ringer touchingly hennes förstfödda Mishutka.

Fyra veckor har gått sedan barnets födelse, och på torsdagen den 15 juli bestämde Ekaterina sig för att berätta vilka prestationer av hennes son hon är stolt över en månad senare. Flickan skrev på Instagram att Michail ökade med 3 cm och fick 1600 kg.

”Vi gillar att titta på ansikten

Vi försöker hårt för att hålla huvudet

Vi ler

Vi reagerar på ljud mer känsligt än för några veckor sedan

Vi fokuserar våra ögon på leksaken och följer den i rörelse

Vi äter inte bröstmjölk så länge som tidigare. Jag brukade äta i mer än en timme, nu förkortas tiden, ” konstnärens fru listade.

Minns att Viktor Pavlik och Ekaterina Repyakhova gifte sig i Maj förra året, men paret var tvungen att överge den magnifika fest. Redan i januari 2021 meddelade Ekaterina att hon väntade ett barn.