Zhurnal

”Detta är vår gemensamma utmärkelse”: solisten av ” SKY ” kom in i boken av poster i Ukraina

Ukrainska sångare, solist av rockbandet” SKY ” Oleg Sobchuk har satt ett nytt rekord för Ukraina. Konstnären blev den första som lyckades resa avståndet från öst till västra Ukraina med cykel på kortast möjliga tid: han övervann avståndet 2155 kilometer på 19 dagar.

Sobchuk lämnade den 8 juni 2021, från byn Melovoye (Luhansk-regionen) och avslutade sin cykeltur i Chop (Transcarpathian-regionen).

Med sin resa ville ledaren för ”SKY” popularisera en hälsosam livsstil och introducera ungdomar till den. För hans prestation fick musiker ett examensbevis som bekräftar registreringen av Ukrainas rekord.

”Detta är vår gemensamma belöning! Därför är det nu så trevligt att få det för vårt mål-att bevisa att en hälsosam livsstil är väldigt enkel, kanske användbar och cool, kommenterade Sobchuk sin utmärkelse.

Observera att han på sin Instagram-sida delade olika foton och videoklipp från sin resa.

Ukrainska tv-presentatör Lesya Nikityuk, som nyligen visade sig i bilden av Malvina, på söndag den 11 juli, bad sina abonnenter i det sociala nätverket Instagram att ge henne råd om ett bra litterärt arbete. TV-presentatörens begäran besvarades med humor, uppmärksamma inte den andliga sökningen av den 33-årige stjärnan, utan till hennes långa ben.

Flickan lade upp ett foto på sin officiella sida, där hon poserar med ryggen mot kameralinsen, som om hon tar en bok från en hylla. Nikityuk bär en grön kavaj och korta läder shorts.

”Det är rätt, du måste nå kunskap, men det är bättre i en kjol…”, ”Encyclopedia of Ethics”, ”Läs Bibeln”, skrev TV-presentatörens anhängare i kommentarerna.

En välkänd rysk bloggare med en miljon människor, 41-årige Natalia Krasnova lämnade kandidatexamen och gick ner i gången för tredje gången. Kändisen berättade om detta på hennes personliga Instagram-sida, publicerar det första fotot från bröllopet med sin man, samt visar äktenskapsintyget.

Hustrun till prins William, Kate Middleton, kom ut ur tvungen självisolering, som hon gick till på grund av kontakt med en patient COVID-19 och återvände till sina kungliga uppgifter.

Den 11 juli deltog hertiginnan av Cambridge i finalen i Wimbledon-turneringen med sin 72-årige far, Michael Middleton. Mannen förekommer sällan offentligt, men tydligen är han, som sin dotter, ett fan av tennis och kunde inte missa den slutliga tävlingen.

För den första utgången efter självisolering valde Kate Middleton en mjuk rosa midi klänning med ett brett bälte för att matcha, vilket hon kompletterade med höghåriga skor i en naken nyans, en delikat koppling, broderad med pärlor och en skyddande mask med blommönster.

Michael Middleton såg också delen: mannen hade en mörk kostym med en blå skjorta och en gul slips.