Zhurnal

”Got off easy”: domstolen dömde streamer som slog flickan i luften

Populär bland ungdomar i den ryska streamer Mellstroy (närvarande. namnet Andrey Burim), som i oktober förra året i luften slog modellen Alena Efremova med ansiktet på bordet, dömdes till sex månaders kriminalvård arbete med återvinning av 72 tusen 444 Rubel (mer än 26 tusen UAH).

Detta rapporteras av MBH Media.

Efremova krävde själv 15 miljoner rubel vid ett av de senaste mötena. Enligt henne bröt bloggen hennes hängslen, delade hennes läppar,och efter det började hon ha svår huvudvärk, rapporterar Telegram channel LIFE SHOT.

Vi bör tillägga att mer än 711 tusen nätverksanvändare, mestadels tonåringar, har prenumererat på Burims Instagram-sida.

Medan den ryska sångaren Valery Meladze utförde på den populära Atlas Weekend-2021-festivalen, trots många ukrainares ilska, gav hans föräldrar 300 tusen rubel till telefonbedrägerier, vilket är mer än 110 tusen hryvnian. Och allt för att helt enkelt rädda sin brorsdotter, som påstås ha ordnat en olycka med offret.

Enligt telegramkanalen Baza, på torsdagen den 8 juli, en okänd tjej som heter Shota och Nelly Meladze och introducerade sig som hennes systerdotter. Hon sa att hon var i en olycka och nu står hon inför en allvarlig mening. Och för att inte gå i fängelse måste du betala 300 tusen rubel till en ”polis”.

Föräldrarna till Valery och Konstantin Meladze, misstänker ingenting, lägger en stor summa pengar i sängkläder med handdukar och överlämnade den till en okänd man som snart körde upp till sitt hus.

Efter överföringen av pengar kallade de äldre tillbaka sin brorsdotter, men hon sa att ingenting som detta hade hänt henne. Polisen har redan öppnat ett brottmål.

Minns att i April blev Valery Meladze en far igen. Ex-medlemmen i gruppen” VIA Gra ” Albina Dzhanabayeva födde sin fru en tjej. Det är värt att tillägga att detta är det sjätte barnet för den 56-årige ryska konstnären.Gå till huvudsidan Lägg till en kommentar