Zhurnal

Gravid MamaRika visade hur hennes man förstör henne: ”städer förändras, men traditioner kvarstår”

Hjältarna i den nionde säsongen av den romantiska projektet ”The Bachelor”, makarna Nikita Dobrynin och Daria Kvitkova väntar på födelsen av deras första barn paret kommer att ha en pojke.

På fredagen den 9 juli blev den framtida stjärnmamma 23, men flickan bestämde sig för att inte fira sin födelsedag, eftersom hon nu är i de sista dagarna av graviditeten och berättade för sina anhängare att hon bara känner sig obekväma.

Hela dagen Daria plågades av sammandragningar, och på natten gick paret till modersjukhuset.

”Min motivator, vårdare av familjen och kärleken”: stjärnan i tv-serien ”Spiimati Kaidasha” visade de första bilderna från bröllopet
”I går kväll rusade vi till modersjukhuset, med en tydlig känsla av att vi skulle vara med vår son på morgonen… falska sammandragningar. vi återvänder hem klockan två. vi fortsätter att vänta, ” Kvitkova skrev på Instagram den 10 juli.

Minns att Darias graviditet blev känd i Januari. Parets första barn ska visas i Juli. Paret flyttade till sitt hus nära Kiev, som köptes i November 2020, trots klagomål från stjärnorna för en lång reparation.Gå till huvudsidan Lägg till en kommentar

En välkänd bloggare och en ung mor från Ivano-Frankivsk, Alexandra Pustovit, som upprätthåller hennes Instagram-sida under pseudonymen Sasha Bo, besökte Kiev, där hon gjorde en näsa korrigering från en känd plastikkirurg Edgar Kaminsky (ex-make av sångaren Slava Kaminskaya), och att döma av berättelser, på lördag, 10 juli, hon har redan återvänt till sin hemstad.

Alexandra ägnade sitt nya inlägg i det sociala nätverket till livsförsök, tack vare vilka vi får erfarenhet för att övervinna nya svårigheter.

”Min motivator, familjens väktare och kärlek”: stjärnan i TV-serien ”Spiimati Kaidasha” visade de första bilderna från bröllopet
”Varje test gör oss starkare. Detta är tillväxt. Det här är en upplevelse. Det här är tacksamhet. Och ändå finns det fortfarande många trevliga och intressanta stunder framåt. Och låt allt gå i uppfyllelse, ” noterade bloggaren, fästa bilder tagna på gatorna i huvudstaden till posten.