Zhurnal

Hot shots: 26-åriga Demi steg i en genomskinlig baddräkt upphetsad nätverket

Den unga modellen Demi Rose, som kallas ”British Kim Kardashian”, är ägare till kurviga former och en tunn midja. Flickan lägger in många bilder och videoklipp i förföriska kläder och avslöjar baddräkter på sociala nätverk, som samlar tusentals gillar från hela världen.

Den här gången delade Demi på Instagram bilder av henne poserar i en ljus genomskinlig baddräkt, som knappt täcker modellens bröstkorg.

Nya bilder på Roses sida har samlat in mer än 260 tusen gillar.

Den berömda amerikanska modellen, 25-årige Kendall Jenner skämmer ofta bort sina abonnenter med heta och sexiga bilder. Kändisen har en utmärkt tonad figur, som hon gillar att visa upp.

Kendall följer Mode och vet hur man betonar alla sina fördelar, vilket bevisas av hennes Instagram-inlägg och miljontals entusiastiska gillar och kommentarer.

På en av publikationerna, där Jenner uppträdde i en tät, genomskinlig brun kostym utan bh och med en ny frisyr, kan du se hur hon ser ut som en av hennes stjärnkollegor av modeller – Emily Ratajkowski.

Den populära amerikanska sångaren, 19-årige Billie Eilish, som tidigare kritiserades för sin nya bild, upphör aldrig att överraska. Om tidigare flickan alltid hade på sig baggy överdimensionerade kläder, demonstrerar nu Billy helt allt som naturen har tilldelat henne.

På hennes Instagram-sida publicerade kändisen en serie uppriktiga bilder i en mångfärgad korsett, som perfekt betonade Ailis magnifika byst. En lätt spetsbh var synlig från under korsetten.

Det är värt att notera att Billie, när hon poserar, speciellt stack ut bröstet och valde sådana vinklar och poserar så att det verkade ännu större.