Zhurnal

Jag försökte bli behandlad hemma: en sovjetisk konstnär som stöder Ukraina hamnade på sjukhuset

Den sovjetiska och ryska skådespelerskan, stjärnan i filmen ”The Blonde around the corner” Tatyana Dogileva, som tidigare berättade varför hon gick upp i vikt dramatiskt, var på sjukhus. Konstnären diagnostiserades med bilateral lunginflammation och en lesion på 30% av lungorna.

Den 64-årige skådespelerskan blev sjuk en vecka före hennes sjukhusvistelse, men försökte behandlas hemma. Tatyana Anatolyevna hade en hög temperatur-upp till 38, och verkade också svag och huvudvärk. För att hjälpa sig började Dogileva ta antivirala läkemedel, men det blev bara värre.

Ambulansläkarna som anlände insisterade på sjukhusvistelse. Nu är Dogileva under överinseende av läkare.

”Nu är jag på sjukhuset, de hittade en liten covid lunginflammation. Läkare behandlar mig väldigt bra, säger Dogileva.

Tatyana Anatolyevna Dogileva är en Sovjetisk och rysk skådespelerska, regissör, författare och TV-presentatör. Hon gjorde sin filmdebut 1971 i filmen ” ge upp förtöjningslinjerna!”, men rollerna i ”Pokrovsky Gate”, ”tågstationen för två”, ”Den glömda melodin för flöjten”och” The Blonde around the corner ” gav henne den största populariteten.

Under sin karriär arrangerade hon också ett antal teaterföreställningar och debuterade med produktionen ”Moonlight, Honeymoon” 1998.

Det är också värt att notera att Tatyana Dogileva uttrycker stöd för ukrainare och fördömer den politik som Rysslands President Putin bedriver i förhållande till Ukraina.

Tidigare skrev Telegrafen att den ryska sångaren MakSim fortsätter att vara på sjukhuset, där hon fick den 15 juni med 40% lungskada. Hennes tillstånd är fortfarande allvarligt, men hennes regissör Margarita Sokolova noterar att konstnären har en chans att komma ut.Gå till huvudsidan Lägg till en kommentar

Hertigarna av Sussex blir mer och mer populära efter sin intervju med Oprah Winfrey. Och efter ankomsten av prins Harry i Storbritannien för avtäckning av en staty till ära för sin mamma, prinsessan Diana, fanns det förslag på nätet att paret snart skulle återvända till England.

Dessutom har Meghan och Harry redan planerat sin semester i England.

Kunglig författare Duncan Larcomba tror att snart slöjan kommer att ”falla av” från Harrys ögon och Prins Harry kommer att vilja återvända till sitt hemland.

”Jag tror att när han kommer tillbaka och ser sin bror, särskilt mot den mycket rörande bakgrunden av sin mammas minnesmärke, kanske han undrar varför han gav upp allt”, säger Larcomba.