Zhurnal

”Jag kunde inte neka”: Taras Tsymbalyuk berättade om träffen för fotografering i klippet av Shnurov

Den 7 December 2020, den populära ryska bandet ”Leningrad”, släppt en ny video till sin låt ”Mig”, som stjärnmärkta stjärnor av ukrainska bio – Dasha Tregubova, Taras Tsymbalyuk, Olga Godis och Victoria Varley. Efter utgivningen av videon slog en våg av negativitet konstnärerna, även om de inte gick till Ryssland för dessa skott.

Stjärnan i TV-serien ”Spiimati Kaidasha” Taras Tsymbalyuk i en intervju för YouTube-kanal DOROTYE upptagna varför han bestämde sig för att star i denna video, och hur han reagerade på haight från publiken.

”Med avseende på dessa människor. Jag förstår att det här är ett svårt ögonblick, men jag betraktar det som en underbar upplevelse”, säger Taras och noterar att hela filmteamet var ukrainska och allt filmades i Kiev.

Tsymbalyuk tillade att nästan alla skådespelare drömmer om en sådan upplevelse. Efter att ha läst manuset och lärt sig alla detaljer kunde han helt enkelt inte vägra.

Minns att den 3 juli 2021 gifte Taras Tsymbalyuk sin älskade Tina. På sin sida i det sociala nätverket delade den nyskapade ”mannen” rörande bilder från bröllopet.Gå till huvudsidan Lägg till en kommentar

”Vad är lycka?”- säkert har alla frågat sig denna fråga minst en gång i sitt liv. Och för alla har detta koncept sin egen mening, och olika saker gör alla glada.

Hustrun till den berömda ukrainska konstnären Sergei Babkin, som tidigare öppet talade om sina otroligheter, berättade Snezana på hennes Instagram-sida att lycka är för henne.

Babkina noterar att lycka är förmågan att leva med hjärtat och känslorna, och inte med sinnet. Förmågan att stoppa och känna, att se varje ögonblick fylld med mening. Hon medger att hon insåg att hon var glad när hon verkligen blev kär i sig själv. Snezhana tror att få människor lockas till en kvinna som skär från axeln och lyssnar inte på några argument.

”För mig betyder det inte att vara omgiven av denna mycket lycka. Jag känner det inuti mig! Det är viktigt att prata med dig själv ärligt! Det är viktigt att göra ett stopp! Det är aldrig för sent att börja! Det är aldrig för sent att ”vakna”! ”- Babkina delade hennes tankar.